Eddie Newton: 'Trabzonspor'da Rüyamı Yaşıyorum'

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, gerek bordo-mavili taraftarları, gerekse takımı ve üzerinde oluşturulan baskıyı sevdiğini açıkladı. Bu durumun kendisini son derece motive ettiğini belirtti.

08.10.2020-15:29 - (Son Güncelleme: 08.10.2020-15:26) Eddie Newton: 'Trabzonspor'da Rüyamı Yaşıyorum'

Süper Lig'de verilen milli aranın ardından 4 gün izin yapan ve dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bordo-mavililer ile toplanan gelen teknik direktör Eddie Newton, kahvaltı organizasyonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

'ZOR BİR TRANSFER DÖNEMİ OLDU'

Geride bıraktıkları transfer dönemini değerlendirerek sözlerine başlayan İngiliz hoca, 'Zor bir transfer dönemi oldu. Bütçeye bağlı kalarak Başkanımız ve yöneticilerimiz iyi bir çalışma yaptılar. Aramıza yeni katılan oyuncular oldu. Farklı tarzlar denemeye çalışıyoruz. Yeni gelen arkadaşlar da harika bir iş çıkarıyor.' açıklamalarında bulundu.

'TRABZONSPOR'DA RÜYAMI YAŞIYORUM'

Hedefleri hakkında da konuşan genç çalıştırıcı, 'Trabzonspor'da rüyamı yaşıyorum. İşimiz zor ama bu taraftarı, takımı ve baskıyı seviyorum. Çünkü bu baskı sizi motive eder, başarı elde edersiniz. Kazanmak belki zor ama kazanmayı sürdürmek daha zor. Bizim amacımız sürdürülebilir başarıyı sağlamak.' dedi.

FLAVIO ÖZÜR DİLEDİ

Yeni transfer Flavio'nun oynadığı 3 maçta 2 kırmızı kart görmesi hakkında yorumda bulunan Newton, 'İlk kırmızı kart gördüğü maçtan sonra soyunma odasında arkadaşlarından özür diledi. İkinci kırmızı kart zaten haksız verilmiş bir karttı.' dedi.

Trabzon'un şehir olarak futbolla yaşadığına şahit olduğunu da söyleyen başarılı teknik adam, 'AVM'de bir taraftarla fotoğraf çektirdim. Bana hangi oyuncuları, hangi taktikle oynatmam gerektiğini anlatmaya başladı. Trabzon'da herkesin futboldan anladığını anlatmışlardı ama ilk kez böyle bir olay yaşadım.' açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal