Eczacıbaşı VitrA Dünya İkincisi Oldu

13. kez düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası Finali'nde Conegliano'ya 3-1 yenilen Eczacıbaşı VitrA dünya ikincisi oldu.

08.12.2019-18:41 - (Son Güncelleme: 08.12.2019-18:52)

2019 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde Eczacıbaşı VitrA, İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano’ya 3-1 mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda 5. kez yer alan Eczacıbaşı VitrA, organizasyonu ilk kez ikinci sırada tamamladı. Turuncu-beyazlılar, 2015 ve 2016’ta şampiyonluk, 2017’de dördüncülük ve 2018’de üçüncülük sevinci yaşamıştı.

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu Eczacıbaşı VitrA ve VakıfBank voleybol takımlarını kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda ikinci olan Eczacıbaşı VitrA ile aynı şampiyonada üçüncü olan VakıfBank voleybol takımlarını kutladı. Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda 2'nci olan Eczacıbaşı VitrA ile aynı turnuvayı 3'üncü tamamlayan VakıfBank için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Çin'in Shaoxing kentinde düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan Eczacıbaşı VitrA ile aynı şampiyonayı dünya üçüncüsü olarak tamamlayan VakıfBank Voleybol Takımı'nı kutluyorum. Temsilcilerimizin sahada ortaya koydukları mücadele bizlere büyük bir gurur kaynağı oldu. Her iki takımımızın da sporcularını, teknik kadrolarını ve yöneticilerini tebrik ediyorum."

Salon: Olimpiyat Spor Merkezi

Hakemler: Ziling Wang (Çin), Joo-Hee Kang (Güney Kore)

Imoco Conegliano: Egonu, Folie, Hill, de Kruijf, Wolosz, Sylla, De Gennaro (L) (Fersino, Sorokaite, Geerties)

Eczacıbaşı VitrA: Boskovic, Natalia, Kim, Gibbemeyer, Beyza, Lloyd, Simge (L) (Hande, Gamze, Yasemin)

Setler: 22-25, 25-14, 25-19, 25-21

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal