Dybala’nın Yeni Durağı Premier Lig!

Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’yu kadrosuna katan Juventus’ta hareketli saatler yaşanıyor…

11.07.2018-12:56 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-12:53) Dybala’nın Yeni Durağı Premier Lig!

Cristiano Ronaldo’yu 100 milyon euro karşılığında renklerine bağlayan ve yılın transferine imza atan İtalyan devi Juvenus, transfer sezonuna şimdiden damga vurmuş durumda. Zira Juventus’taki transfer hareketliliği sadece gelen oyuncularla değil takımdan ayrılacak isimlerle de sürecek gibi görünüyor…

Arjantin basınına göre İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Juventus’un Arjaninli yıldızı Paulo Dybala için 90 milyon bonservis ödemeye hazır…

Hucüm hattında pek çok yıldız oyuncuya sahip olan Torino temsilcisi son olarak Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katarak ve herkesin imrenerek bakacağı bir hucüm hattına sahip oldu.

Dünya Kupası'nın ardından Cordoba'ya dönen Dybala, Ronaldo transferini de tatilde olduğu sırada öğrendi. Arjantin basınında yer alan habere göre, Ronaldo transferi sonrası Juve’den bazı oyuncular ayrılabilir… Takımdan ayrılabilecek bu oyunculardan biri de Liverpool'un kadrosuna katmak istediği Dybala olabilir.

Ronaldo transferini öğrenmesinin ardından "Hoş geldin Ronaldo" paylaşımı yapan Dybala’nın ise bu transferin ardından siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Allegri'nin gelecek planlarının içinde yer alıp almadığı ise henüz bilinmiyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal