Dybala: 'Çalışabilmem İçin Sahaya Çıkmam Gerekiyor'

Paulo Dybala, coronavirüs sürecinde yalnızca formunu korumaya gayret gösterdiğini, gerçekten idman için sahaya çıkması gerektiğini söyledi.

05.05.2020-10:28 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-09:38) Dybala: 'Çalışabilmem İçin Sahaya Çıkmam Gerekiyor'
Coronavirüs kapan ve art arda testleri hala pozitif çıkan Juventus'un Arjantinli oyuncusu Paulo Dybala evinde geçirdiği vakitte futbola duyduğu hasretten bahsetti .Futbolu çok fazla özlediğini fakat bir idman için arkadaşlarıyla aynı ortama gelmesi gerektiğini belirten Dybala, "Arkadaşlarımı görmem ve topa dokunmam gerekiyor. Kramponlarımı giyip koşmam, gol atmam gerekiyor. Evde de topla oynuyorum ama aynı şey değil. Bir tutkun olduğunda onun uğrunda her şeyi yapabiliyor insan. Şimdilik sadece formda kalmaya ve psikolojij olarak rahatlamaya çalışabiliyorum" ifadelerini kullandı.

"YOGAYI KEŞFETTİM"

Formda kalmaya gayret gösterdiğini söyleyen Dybala bu süreç içersinde yogayı öğrendiğini ve kendisine çok iyi geldiğini vurgulayarak, "Evde çok uzun süre tecrit altında kalmak yeni şeyler keşfetmemi sağladı. Mesela yoga yapmaya başladım ve bana çok yardımcı olduğunu fark ettim" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal