Dybala: 'Barcelona'da Oynamak Harika Olurdu'

Juventus'un Arjantinli oyuncusu Dybala, Barcelona'nın bütün zamanların en iyi kulüplerinden biri olduğunu ve Katalan devinde forma giymek istediğini açıkladı.

10.06.2020-12:43 - (Son Güncelleme: 10.06.2020-12:36) Dybala: 'Barcelona'da Oynamak Harika Olurdu'

CNN’e yaptığı açıklamalarda geçtiğimiz sezon Juventus'tan gitmek üzere olduğunu aktaran Dybala, Barcelona'ya ise göz kırptı.

Arjantinli oyuncu, "Geçen sezon Juventus'tan ayrılmak üzereydim hem kulüp hem de benim açımdan bazı sorunlar oluştu. Benimle ilgilenen ve iletişime geçen bazı kulüpler vardı. Manchester United, PSG ve Tottenham beni isteyen kulüplerdi." şeklinde konuştu.

Juventus'ta devam etmek için elinden geleni her şeyi yaptığını söyleyen Dybala, "Juventus'ta ipler kopmak üzereydi ancak niyetim kulüpte kalmaktı. İyi bir yıl geçirmemiştim ve sadece bundan dolayı ayrılmak istemiyordum, bu adil olmazdı. Benim niyetim Juventus'ta kalmak, burada büyümek ve elimden gelenin en iyisini yapmaktı, bunu da yönetie söyledim. Juventus'un niyeti ise daha farklıydı, beni satmak istiyorlardu ancak transfer pazarı kapandı. Sarri'nin takıma gelmesinden sonra takım içindeki rolüm değişti, büyüdüm ve şimdiye kadar harika bir sezon geçirdim." ifadelerini kullandı.

'BARCELONA'DA OYNAMAK HARİKA OLURDU'

Barcelona ile ilgili de açıklamalarda bulunan 26 yaşındaki yıldız, "Barcelona'da tüm dünyanın en iyi takımlarından biri ve Lionel Messi ile beraber çok güçlü bir takım. Barcelona'da oynamak benim için harika olurdu. Juventus'ta da büyük futbolcular ile oynuyordum, iki takımın da yüksek kaliteleri var; Buffon ve Cristiano Ronaldo ile oynama fırsatı kulübü daha da büyütüyor." diye belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal