'Durant Ve Kyrie'nin Ne Zaman Döneceği Belli Değil'

Brooklyn Nets genel menajeri Sean Marks, Kevin Durant ve Kyrie Irving'in dönüş tarihlerinin belli olmadığını açıkladı.

02.04.2020-11:51 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-11:44) 'Durant Ve Kyrie'nin Ne Zaman Döneceği Belli Değil'
31 yaşındaki Durant, geçtiğimiz yaz NBA Final karşılaşmalarında aşil tendonu sakatlığı geçirmesi sebebiyle rehabilitasyonunu sürerken; 28 yaşındaki Irving, sağ omzundan olduğu ameliyattan önce yalnızca 20 karşılaşmaya çıkmıştı.

Marks, konuyu şu sözlerle anlattı:

"Tek söyleyebileceğim, her şeye hazırlıklı olmak zorunda olduğumuz. Bu sporculara ya da performans ekibine bunun için bir zaman çizelgesi koymanın adil olduğunu düşünmüyorum. Bence herkes daha büyük şeylerle, çok daha acil şeylerle uğraşıyor."

"Bu iki oyuncunun rehabilitasyonlarını sürdürdüğünü biliyorum, ama yine de, sosyal mesafeyi uyguladığımız ve kendi kendimize izole olduğumuz için, onları üç ya da dört hafta içinde fiziksel olarak görmedim. Performans ekibi kadar benim de, onların ne noktada olduklarına bakmak benim için zor."

"Onlarla FaceTime falan yapıyoruz, ama bu adamların sahada olmasından oldukça farklı. Ve vücutlarını onlar herkesten daha iyi tanıyor, bu yüzden doğru zamanda, yüzde yüz olduklarında ve hazır olduklarında, eminim bu kararları vereceklerdir."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal