Durant: 'Son İki Yıldır Kyrie İle Görüşmeler Yapıyorum'

Brooklyn Nets'in süperstarı Kevin Durant, basketbol hayatı ile alakalı birkaç ciddi konuyu konuşmak için All The Smoke podcast'inin son bölümünde eski NBA basketbolcuları Matt Barnes ve Stephen Jackson'a katıldı.

07.02.2020-12:52 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-12:45) Durant: 'Son İki Yıldır Kyrie İle Görüşmeler Yapıyorum'
Barnes, Durant'e 2019 senesinde Golden State Warriors'tan serbest oyuncu olarak gitmeye ne zaman karar verdiğini sorduğunda, Kevin Durant şöyle cevap verdi:

"Yılın ortası gibi karar vermiştim. Aramızdaki uzaklaşmayı hissedebiliyordum. Herkes serbes oyuncu dönemiyle ilgili karar vermem için beni bekliyordu. Koçlar, takım arkadaşlarım, medya... Henüz Ocak falandı ve ben 'Abi, topumu oynamaya çalışıyorum.' diyordum."

"Tek yapmak istediğim her gün basketbol oynamak. Geliyordum ve çok ses çıkarmıyordum. Çok fazla şey söylemiyordum, çok heyecan duymuyordum, bu yüzden koçlarım ve takım arkadaşlarım bir şeylerin yanlış olduğunu düşündüler. Ama aslında nihai amaca odaklanmıştım, ki o da üç kez üst üste şampiyon olmaktı."

"Metodlarım diğer insanlara hoş gelmeyebilir, ama ben işleri böyle yaparım, oyuna böyle yaklaşırım."

Durant, Nets'in her daim kendisi için en iyisi olduğunu da dile getirdi:

"Aslında tam değil. Clippers'a da bakmıştım. Durumum yüzünden Knicks'e de şöyle bir göz atmıştım ama aslında siyah beyaz forma için oynamak istemiştim. Markayı beğenmiştim. Brooklyn yeni bir yeteneğe ihtiyaç duyan, gelecek vaat eden bir şehirdi. Yeni bir basketbol enjeksiyonuydu. Çünkü Oklahoma City'de bunun nasıl bir şey olduğunu biliyordum, yeni bir takımda olmanın ne olduğunu. Brooklyn'de, yeni bir ekiple tekrar böyle bir şey yapmaktan heyecan duymuştum."

Durant ve Kyrie Irving'in, uzun zamandır beraber oynamak hakkında konuştukları da ortaya çıktı:

"Son iki yıldır Kyrie ile görüşmeler yapıyordum. Beraber oynamakla ilgili bile değil, sadece kardeş gibi. Birlikte oynamayı planlamamıştık. Warriors ile ikinci yılımda birbirimize karşı oynamıştık ve ortak bir arkadaşımız vardı. Oradan bir araya geldik ve genel olarak çok iyi bağ kurduk ve beraber hayata da bağlandık. Ve genel olarak basketbol konusu da, zamanla oluştu."

"O da, ben de, bulunduğumuz yerlerdeki durumlardan hoşlanmıyorduk. Ve bunun nasıl işlediğini görmek istedik. Hadi deneyelim dedik. DJ (DeAndre Jordan) de bizimle oynamak, bizimle iş görebilmek ve gerçekten bir şekilde oynayabilen, ligde oradan oraya atlamayıp, bir yerlere giden bir takım için pivot oynamak istiyordu. Sadece bir yıldız olarak değil, iyi bir takım arkadaşı olmak için ileride bizim için hayati bir parça olacağını biliyorduk. Bu yüzden bu da işe yaradı."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal