Dünyayı Şaşırtan Coronavirüs Açıklaması!

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, coronavirüs salgınını dikkate almadan hokey karşılaşmasına çıkarak hünerlerini gösterdi.

30.03.2020-12:30 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-12:28) Dünyayı Şaşırtan Coronavirüs Açıklaması!

Dünya coronavirüs salgını sebebiyle alarm durumundayken, Belarus’un salgına karşı herhangi bir tedbir almamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, coronavirüs salgınına rağmen hokey müsabakası düzenledi.

‘BURADA VİRÜS YOK. UÇTUĞUNU GÖRÜYOR MUSUNUZ?’

Yeteneklerini gösteren Lukaşenko, karşılaşmadan sonra yaptığı konuşmada "İşte korona virüs için tedavi burada. Ayaklarının üzerinde ölmek, dizlerinin üstünde yaşamaktan daha iyidir. Anlamıyorum, burada virüs yok. Uçtuğunu görüyor musunuz? Ben de görmüyorum. Burası bir hokey sahası, sağlık için en iyisi. Burası herhangi bir spor sahasından daha iyi. Burası virüsün gerçek tedavisinin olduğu yer” şeklinde konuştu.

‘OLUR BÖYLE ŞEYLER’

Diğer yandan Lukaşenko, geçen günlerde virüs salgınına dair hiçbir tedbir almayacaklarını vurgulayarak, "Olur böyle şeyler. En önemlisi panik yapmamaktır" ifadelerini kullandı.

Ülke, salgına karşı futbol ligini durdurmayan tek Avrupa ülkesi konumunda. Ülkede 94 kişide coronavirüs testleri pozitif çıkarken, virüs sebebiyle henüz bir ölüm haberi gelmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal