Dünyanın En Zengin Futbolcusu Faiq Bolkiah, Maritimo'da

28 milyar dolarlık şahsi servetiyle dünyanın en zengin oyuncusu olan Faiq Bolkiah, Portekiz kulübü Maritimo'ya imza attı.

24.09.2020-17:23 - (Son Güncelleme: 24.09.2020-17:20) Dünyanın En Zengin Futbolcusu Faiq Bolkiah, Maritimo'da

Dünyanın en zengin futbolcusu olarak bilinen Faiq Bolkiah, Leicester City altyapısından Portekiz Ligi kulübü Maritimo'ya imza attı.

22 yaşındaki oyuncunun zenginliğinin nedeni ise futboldan aldığı paralar değil. Brunei Kralı Jefri Bolkiah'un oğlu ve Brunei prensi Hassanal Bolkiah'ın yeğeni olan Faiq Bolkiah kariyerinde hiçbir profesyonel karşılaşmada süre almadan yeni bir kulübe imza atması dikkatleri üzerine çekti.

Southampton, Chelsea ve son olarak Leicester City altyapısında görev yapan zengin oyuncu artık Maritimo için forma giyecek.

TRANSFERİN SONRASINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Kanat pozisyonlarında oynayabilen Faiq, transferin sonrasında ''Futbol kariyerime devam edebilmek için en iyi yer burası'' dedi.

Lüks bir yaşam sürdüren genç oyuncunun babasının ayda 35 milyon doları arabalara harcadığı söyleniyor. Jefri Bolkiah'ın 2500'den fazla arabası olduğu iddia ediliyor.

Maritimo'ya giden Faiq Bolkiah, 28 milyar dolarlık servetiyle şu an istese birçok takımı satın alabilir fakat o futbol oynamayı sürdürmek istiyor.

'AİLEM FUTBOLCU OLMAM İÇİN YARDIM ETTİ'

Faiq Bolkiah, ''Küçüklüğümden beri futbol oynuyorum. Ayağımda top tutmaktan büyük zevk alıyorum. Ailem de bana çok yardımcı oluyor. Futbolcu olmam için bana çok yardım ettiler.'' ifadelerini kullanıyor.

Henüz süre alamayan Faiq Bolkiah'in futbol kariyerinin nasıl devam edeceği ise henüz bilinmiyor.

Portekiz Ligi'nde Maritimo ilk hafta maçında mağlup olmuştu, ikinci hafta karşılaşmasında ise son şampiyon Porto ile kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşmada Faiq Bolkiah'ın forma giyip giymeyeceği merakla bekleniyor...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal