Dünyaca Ünlü Yıldız Belhanda'nın Yerine Geliyor!

Younes Belhanda’yı uygun bir fiyata satmak için çalışmalara başlayan Galatasaray, Arjantinli maestro ile imza noktasına geldi.

17.07.2020-13:00 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-13:02) Dünyaca Ünlü Yıldız Belhanda'nın Yerine Geliyor!

Galatasaray yönetimi, Teknik Patron Fatih Terim'in satışı için karar verdiği Belhanda'ya gelecek yeni teklifleri beklerken bir taraftan da Faslı futbolcudan oluşacak boşluğu doldurmak için çalışıyor.

Belhanda'ya Suudi Arabistan ve Katar kulüplerinden teklif verildiği fakat Cimbom’un önerilen fiyatları az bularak, menajerinden 3 milyon euronun altındaki teklifleri takıma getirmemesi istendi.

GAİTAN TAMAM DEDİ!

Fatih Terim'in transfer listesindeki kontratı elinde olan futbolculardan Nico Gaitan'ın menajeriyle iletişime geçen Galatasaray, Arjantinli oyuncudan pozitif yanıt aldı.

Lille ile kontratını sonlandırdıktan sonra Arjantin'e geri döneceği öne sürülen Gaitan'a senelik 2 milyon euro civarında bir fiyat veren sarı-kırmızılı idare oyuncudan yeşil ışık gelmesinin sonrasında Belhanda'nın satışını beklemeye başladı.

Belhanda gönderileri gönderilmez, Arjantinli oyuncu Türkiye'ye davet edecek olan Galatasaray yönetimi, transfer sezonunu flaş bir yıldızla açmayı planlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal