Dünya Yıldızı Diego Costa Fenerbahçe'ye Transfer Oluyor! İşte Maaş İsteği!

Fenerbahçe önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak istiyor. Vedat Muriç'in yanına transfer etmek istediği Diego Costa ile görüşmeler devam ediyor.

19.07.2019-10:42 - (Son Güncelleme: 19.07.2019-10:37) Dünya Yıldızı Diego Costa Fenerbahçe'ye Transfer Oluyor! İşte Maaş İsteği!

Fenerbahçe önümüzdeki sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Vedat Muriç ve Max Kuruse transferiyle hücum konusunda belirli bi seviyeye gelen sarı lacivertliler Diego Costa'yı da alarak ligin en iddialı ekibi haline gelmek istiyor.

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Diego Costa'dan şok eden bir maaş talebi geldi.

Eski formunda epey uzak olan Diego Costa bu sezon Atletico Madrid'ten ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Costa için en iddialı iki kulüp Fenerbahçe ve Flamengo gibi gözüküyor.

BU PARAYI ASLA VEREMEYİZ

Atletico Madrid'den 9 milyon euro kazanan yıldız oyuncu Flamengo'dan 13 milyon euro talep etmesi üzerine Fenerbahçeli yöneticilerin gözü bir hayli korktu.

Fenerbahçe'nin bu ücreti veremeyeceği öğrenilirken Diego Costa'dan indirim talebi yapılacak. Eğer indirim talebine yıldız oyuncu olumlu yanıt verirse önümüzdeki sezon sarı lacivertli forma için ter dökecek.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal