Dünya Kupası’ndaki En Değerli Oyuncu O Oldu!

Rusya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen Dünya Kupası'nda yarı finale kalan takımlar arasında piyasa değeri en yüksek futbolcu Harry Kane oldu.

09.07.2018-14:01 - (Son Güncelleme: 09.07.2018-13:58) Dünya Kupası’ndaki En Değerli Oyuncu O Oldu!

Messi, Ronaldo, Neymar, Salah gibi yıldız futbolcuların Dünya Kupası’na veda etmesinin ardından yarın başlayacak yarı finaller öncesinde piyasa değeri en yüksek futbolcular listesinin tepesinde Harry Kane bulunuyor. İngiliz yıldız şampiyonada şu ana kadar oynadığı 4 karşılaşmada 6 kez gol sevinci yaşadı.

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda yarı final heyecanı başlıyor. Çeyrek finalde Uruguay'ı 2-0’la geçen Fransa ve Brezilya'yı 2-1 mağlup eden Belçika ile yarın saat 21.00'de karşı karşıya gelecek. Şampiyonanın diğer yarı final karşılaşmasında ise 11 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00'de Hırvatistan ve İngiltere kozlarını paylaşacak.

Dünya Kupası’nın son şampiyonu Almanya'nın grup aşamasında, Brezilya ve Arjantin gibi favori takımların da çeyrek finalde şampiyonaya veda etmesi sonucu pek çok dünya yıldızı da evine dönmüş oldu.

Dünya Kupası başlamadan önce şampiyonada forma giyecek oyuncular arasında en değerli isimler Mesi ve Neymar’dı. Transfermarkt’a göre Messi ve Neymar’ın 180'er milyon euro piyasa değeri bulunuyor. Fakat iki yıldızın takımları da Dünya Kupası'ndan elenince bu alanda zirvenin yeni sahibi 150 milyon euro değeriyle İngiltere'nin yıldız golcüsü Harry Kane oldu.

Şampiyonada sergilediği performansla değerini yükseltmeyi sürdüren Kane, yarı finale dek oynadığı 4 karşılaşmada 6 kez fileleri havalandırdı. 24 yaşındaki yıldız, aynı zamanda şampiyonanın gol krallığını da elinde bulunduruyor. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal