Dünya Kupası’nda Mücadele Eden Danimarka’da Duygulandıran Jest!

2018 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele eden Danimarka’da futbolcular milli takım arkadaşları Jonas Knudsen’e büyük bir jestte bulundu.

21.06.2018-10:21 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-10:31) Dünya Kupası’nda Mücadele Eden Danimarka’da Duygulandıran Jest!

Rusya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Dünya Kupası’nda mücadele veren Danimarka’da oyuncular, eşi doğum yapan Jonas Knudsen için büyük bir jeste imza attılar.

Danimarka Milli Takımı oyuncuları, aralarında para toplayarak eşi tahmin edilenden birkaç hafta önce doğum yapan Knudsen için özel bir jet kiraladı. Peru karşısında 1-0 kazanılan maçın ardından sürprizi öğrenen Knudsen, kendisi için kiralanan özel jetle Danimarka'ya uçarak kızını gördü ve aynı uçakla tekrar milli takım kampına katıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan kaleci Kasper Schmeichel; "Bizler futbolcu olduğumuz kadar insanız. Takımda pek çok baba var. Hepimiz Jonas'ın kız bebeğini bir an önce görmesini istedik" ifadelerini kullandı.

Knudsen bu sezon Ipswich Town formasıyla ortaya koyduğu başarılı performansın ardından Danimarka'nın Dünya Kupası kadrosuna çağrılmıştı.

Başarılı oyuncu sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir görsel paylaşmayı da unutmadı. İşte Knudsen’in paylaştığı o fotoğraf:



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal