Dün ‘Hoş Geldim’ Demişti Bugün Gidiyor! Cimbom Diagne’den kurtuluyor

Galatasaray'dan Club Brugge'e kiralık olarak gönderilen golcü oyuncu Mbaye Diagne, Belçika ekibine uyum sağlayamamış ve beklentinin altında kalmıştı. En son İstanbul'a döndüğünü açıklayan Diagne'ye İtalya'dan sürpriz teklif geldi.

01.07.2020-11:13 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-12:10) Dün ‘Hoş Geldim’ Demişti Bugün Gidiyor! Cimbom Diagne’den kurtuluyor

HABER365Spor / ÖZEL

Serie B’nin bitimine 7 hafta kala şampiyon olan ve önümüzdeki sezon Seri A’da oynamaya hak kazanan Benevento’nun iyi bir kadro oluşturmaya hazırlandığı öğrenilirken, Pasquale Foggia’nın Loic Remy’den sonra Mbaye Diagne’yi gözüne kestirdiği ortaya çıktı.

Serie A’da kalıcı olma adına kadro mühendisliğine soyunan Sportif Direktör Foggia’nın, Diagne’yi kiralamak için Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenilirken, tecrübeli golcünün menajerinin de İtalyan olması aradaki görüşmelerin dozunu artırdı. Dün sosyal medya hesabından ‘Hoş geldim’ paylaşımında bulunan Senegalli forvetin geçmişte İtalya’da top oynaması Benevento’nun iştahını kabartırken, 28 yaşındaki futbolcunun daha önceki açıklamalarında ‘Serie A’da dönmek isterim’ ifadeleri transfer ihtimalini oldukça güçlendiriyor.

Bu sezon Club Brugge’da PSG maçından sonra kadro dışı kalan Mbaye Diagne Fatih Terim tarafından gözden çıkarılmış durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal