Dugarry: 'Griezmann, Messi'nin Yüzüne Bir Yumruk Atmalı'

Barcelona'daki Messi- Griezmann tartışması ile ilgili açıklamalarda bulunan Dugarry, söylediği cümleler sebebiyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

02.07.2020-17:47 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-17:39) Dugarry: 'Griezmann, Messi'nin Yüzüne Bir Yumruk Atmalı'

Katalan devi Barcelona'nın eski futbolcusu Christophe Dugarry, çarşamba akşamı RMC radyosunda yaptığı konuşmalarla gündemde geniş yer aldı.

Eski Fransız futbolcu, Antoine Griezmann'a sorumluluk almasını ve Lionel Messi'den çekinmemesini önerirken, Arjantinli yıldız ve otizmli kişiler ile ilgili ise kırıcı açıklamalar yaptı.

Griezmann için, "Neden korkuyor ki? 1.50 boyunda ya da yarı otistik bir çocuk mu?" şeklinde konuşan Dugarry, "Bir süre sonra erkek olduğunu göstermek zorunda. Bir problem varsa, Messi'nin yüzüne bir yumruk atmak zorunda ve açıkçası Messi'yle bir problemin olduğunu söyleyebileceğimiz bir yıl oluyor" ifadelerini kullandı.

Bu cümlelere yöneltilen protestoların sonrasında bir özür mesajı paylaşan Dugarry, "Messi hakkındaki sözlerim için içtenlikle özür dilerim. Otizm bozukluğu olan insanları incitmek istemedim, niyetim bu değildi" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal