Draymond: 'Durant'le Aramızda Bilinen Ama Konuşulmayan Bir Durum Vardı!'

Golden State Warriors'ın yıldız oyuncusu Draymond Green, eski ekip arkadaşı ve şimdiki Brooklyn Nets'in süperstarı Kevin Durant ile geçen sezon arasında geçenlerle alakalı açıklamalarda bulundu.

21.04.2020-17:54 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-17:41) Draymond: 'Durant'le Aramızda Bilinen Ama Konuşulmayan Bir Durum Vardı!'
Golden State Warriors'ın yıldız oyuncusu Draymond Green, eski ekip arkadaşı ve şimdiki Brooklyn Nets'in süperstarı Kevin Durant ile geçen sezon arasında geçenlerle alakalı açıklamalarda bulundu.

Draymond, UNINTERRUPTED ile gerçekleştirdiği konuşmada KD'den ve Warriors'taki son sezonuyla alakalı bir açıklama yaptı:

"Bizim durumumuz biraz farklıydı. Bizdeki durum, oyuncularla yapılan sözleşmelerdi. Organizasyonla ilgili bir durum değildi. Örneğin Kevin (Durant) bir yıllık bir anlaşma yapmıştı, bu da biraz dikkat çeken fakat konuşulmamış bir durumdu.

Ve her ne kadar Steve'in yaklaşımı 'Hey millet bu yılın tadını çıkaralım çünkü gelecek yılın ne getireceğini bilmiyoruz' şeklinde olsa da, Kevin'in sözleşmesi bitiyordu, Klay'in (Thompson) sözleşmesi bitiyordu. Ve o yıldan bir sene sonra kontratım bitiyor olmasına rağmen, o da bu sene, beni de bu kontrat muhabbetlerinin içine soktular. Ortadaki asıl durum da buydu. Ve Steve buna 'hadi bu yılın tadını çıkaralım çünkü gelecek yıl ne olacak bilmiyoruz' şeklinde yaklaşmış olsa da, kesinlikle aynı ağırlığı taşımamıştı.

Çünkü olması gereken şey, Kevin'in çıkıp 'Abi, bu yıl son yılım, biz yapacağımızı yapalım' ya da 'Son yılım değil' demesiydi. Çünkü bunlar konuşulması gereken şeyler.

Bununla birlikte olan şey, bize sürekli bu soruların gelmesiydi. Medya ile her konuştuğumuzda, Klay ve bana sürekli kontratlarımız hakkında soru soruluyordu ve bu kesinlikle Kevin'den kaynaklanıyordu. Çünkü bu olaylar devam ederken Klay, 'Sonsuza kadar bir Warriors olmak istiyorum, burada olmak istiyorum, bunu biz başlattık' derken, ben de 'Kariyerimin sonuna kadar burada kalmak istiyorum, bunu biz başlattık, biz inşa ettik, başladığım adamlarla bitirmek istiyorum' diyordum. Sonra Kevin de 'Seneye ne yapacağımı bilmiyorum, önemli değil' diyordu. Ama önemli, çünkü bu soruyu cevaplamak zorunda olan tek kişi sen değilsin.

"Dürüst olmak gerekirse, bu soruyu cevaplayacak son kişi sensin, çünkü kimseye hiçbir şey söylemiyorsun. Medyaya fazla şey söylemiyorsun. Bir şey sorsalar, onlara susmalarını söylüyorsun. Ben onlara susmalarını söylemiyorum, bir şekilde iletişim kuruyorum ve bu yüzden bu soruyu her zaman cevaplamaya devam ediyorum. Ve bu nedenle, aramızda her zaman bilinen ama konuşulmayan bir durum vardı. Bulls'daki durumun aksine, Jerry Krause, Phil'in son yılı olduğunu söylemişti, Phil onlara bu sezonun son dans olduğunu söylemişti. Mike, 'Phil bir sonraki yıl yoksa, ben de yokum.' demişti. Herkes, Mike'ın son yılı olduğunu biliyordu. Onlarda o belirsizlik yoktu. Ama bizde bu konuşulmayan fakat bilinen durumlar çok fazlaydı ve Steve de elinden geldiğince en iyi şekilde bunu halletmeye çalışsa da, elinde değildi gibi bir şey."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal