Douglas Costa Sevgilisiyle Beraber Yardım Dağıttı

Serie A takımlarından Juventus'ta top koşturan Douglas Costa, yeni tip coronavirüs sebebiyle zor zamanlar yaşayan ülkesi Brezilya'da yardım malzemesi dağıttı.

09.04.2020-16:36 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-16:31) Douglas Costa Sevgilisiyle Beraber Yardım Dağıttı
Tüm dünyasını çok kötü etkileyen ve binlerce insanın hayatını kaybetme sebebi olan coronavirüs, sanat ve spor dünyasından birçok insanı harekete geçirdi. Virüs kapan insanların fazla görüldüğü yerlerde sosyal ve ekonomik darbe vuran salgınla savaş için Juventus'un yıldızı Douglas Costa kolları sıvadı.

Costa, arabasının bagajına koyduğu gıda malzemelerinden oluşan yardım paketlerini kız arkadaşı ve annesiyle beraber ihtiyacı olan insanlara dağıttı.

Brezilyalı oyuncu, kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamaya, "Tüm bu karışıklığın ortasında başkalarına yardım etme arzusuyla buradayız." sözlerini yazdı.

Latin Amerika ülkeleri içersinde virüsten en çok darbe yiyen Brezilya'da, coronavirüsten şimdiye kadar 699 kişi yaşamını yitirdi.

İtalya'nın dev kulübü Juventus, coronavirüs pandemisinden en çok hasar alan takım olmuş ve iki oyuncusu Rugani ile Dybala'nın yapılan testleri pozitif olarak sonuçlanmıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal