Dortmund’un Gözü Galatasaray’ın Genç Yeteneğinin Üzerinde

Galatasaray’da Ozan Kabak gibi altyapısından bir genç daha Almanya’ya transfer olabilir. Borussia Dortmund’un, sarı-kırmızıların 16 yaşındaki stoperi Emin Bayram’ı izlediği ortaya çıktı.

23.03.2020-10:57 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-10:54) Dortmund’un Gözü Galatasaray’ın Genç Yeteneğinin Üzerinde

Fatih Terim’in A takıma çıkarttığı, bu sezon Türkiye Kupası’ndaki Tuzlaspor ve ligdeki Konyaspor karşılaşmalarında şans verdiği Emin Bayram, Avrupa’nın radarına girdi. 16 yaşındaki genç stoper, Ozan Kabak gibi Bundesliga’ya transfer olabilir. Ozan’ı kısa zamanda parlatıp, 11 milyon Euro’ya Schalke 04’e gönderen CimBom’da, genç Emin’le ise Borussia Dortmund’un yakından takip ettiği belirtildi. Genç yıldız adayını uzun zamandır yakından izleyen Alman temsilcisi, sezon bitiminde Galatasaray’la iletişime geçebilir.

Dortmund yetkilileri, Emin’le alakalı detaylı bir çalışma yapıyor. Fatih hocanın Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında dahi kadroya koyduğu Galatasaray altyapısının son projesi Emin, 1.86 boyunda ve geleceği oldukça parlak.

Milli takımlarda bütün yaş kategorilerinde top koşturan Emin Bayram, 16 yaşında olmasına rağmen soğukkanlılığı ve hızı ile dev kulüplerin dikkatini çekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal