Dortmund'dan İlkay Gündoğan ve Asker Selamı Açıklaması!

Borussia Dortmund yöneticisi Watze, İlkay Gündoğan'ın milli futbolcularımızın asker selamı fotoğrafını beğenip, sonrasında beğenisini geri alması hakkında konuştu.

17.10.2019-11:48 - (Son Güncelleme: 17.10.2019-11:44)

Barış Pınarı Harekatı ile ilgili bir paylaşımı beğenen İlkay Gündoğan gelen tepkiler sonrası bu beğenisini geri çekmişti.. Bununla ilgili Borussia Dortmund yöneticisi Watzke açıklamalarda bulundu.

"İLKAY MİLLİYETÇİ EĞİLİMLERİ OLAN BİR ÇOCUK DEĞİL"

"İlkay Gündoğan'ı iyi tanıyorum. Milliyetçi eğilimleri olan bir insan değil. Buna inanıyorum. Cenk Tosun, İlkay Gündoğan'ın yakın arkadaşı. İngiltere'de bir süre birlikte yaşadılar. Ben İlkay'a inanıyorum. Kaldı ki, beğeniyi geri aldı. Türk hükümetinin zannediyorum ki, bu durum hoşuna gitmedi."

"SOSYAL MEDYA BAZEN SORUN KAYNAĞI OLABİLİYOR"

"Sosyal medya aslında futbolda zaman zaman sorun kaynağı haline geliyor. Tüm gün instagram hesaplarına bakarsınız. Hoşlanırsınız ve bazen beğendiğiniz paylaşımın politik sonuçlar doğuracağını düşünemezsiniz. İlkay'ın da durumu bu. O fotoğrafı gol sevinci olarak gördüğüne inanıyorum ve nihayetinde sonrasında beğenisini kaldırdı." 

İLKAY GÜNDOĞAN'DAN ASKER SELAMI AÇIKLAMASI

"Siyasi olarak düşünüldüğünü görünce beğenimi geri aldım. İnanın bana, geçen seneden sonra politi k bir açıklama yapmak isteyeceğim son şey bile değil." açıklamasını yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal