Dortmund City’yi Tek Golle Geçti!

Avrupa'nın önde gelen futbol takımlarının yer aldığı hazırlık turnuvası 2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın ilk karşılaşmasında Borussia Dortmund, Manchester City'yi tek golle geçti.

21.07.2018-12:50 - (Son Güncelleme: 21.07.2018-12:49) Dortmund City’yi Tek Golle Geçti!
Bu yıl 6. defa gerçekleştirilen Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nın ABD ayağında, Borussia Dortmund ile Manchester City kozlarını paylaştı. Chicago şehrindeki Soldier Field'de oynanan mücadeleyi Borussia Dortmund, 28. dakikada penaltıdan Mario Götze’nin attığı golle 1-0 kazandı.

Öte yandan geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve yeni sezonda renklerine bağlamak istediği Jason Denayer karşılaşmaya ilk 11’de başladı ve 67 dakika sahada kaldı.

Avrupa'dan 18 takımın katıldığı 2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın ABD, Avrupa ve Singapur olmak üzere 3 ayağı bulunuyor. Turnuvanın Avrupa ayağındaki maçlar ise Avusturya, İngiltere, Fransa, İtalya, Polonya, Portekiz, İspanya, İsveç ve İsviçre'de oynanacak.

Turnuvada, İngiltere'den Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City ve Tottenham, İspanya'dan Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid, Almanya'dan Bayern Münih ve Borussia Dortmund, İtalya'dan Juventus, Milan, Inter, Roma, Fransa'dan Paris Saint-Germain ve Olympique Lyon, Portekiz'den ise Benfica takımları yer alıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal