Domagoj Vida: 'Türkiye'de Güvendeyiz'

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Domagoj Vida verdiği bir röportajda Türkiye'de en ufak bir şüphelerinin olmadığını ve güvende olduklarını söyledi.

27.03.2020-17:34 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-17:27) Domagoj Vida: 'Türkiye'de Güvendeyiz'
Coronavirüs salgını sebebiyle sürekli korkan yabancı oyuncu haberlerine alışmışken Beşiktaşlı Vida'dan güzel bir hareket geldi. Kısa süre önce Hırvatistan'da meydana gelen şiddetli deprem sebebiyle ülkesindeki dostlarıyla görüşen Vida, "Türkiye'de mutluyuz" dedi.

Sözcü Gazetesi çalışanı Ali Aydın'ın yaptığı habere göre; Hırvatistan'da yaşayan ailesine her şeyden bahseden yıldız oyuncu, "İlk etapta tedirgin olduk. Burada bir belirsizlik hali vardı. Ancak şu anda hiçbir sorun yok. Türkiye çok güvenli. Hastaneler çok sayıda ve kaliteleri de üst düzeyde. En ufak bir endişemiz yok. Ailemle İstanbul'da mutluyuz. Güvenliğimiz yerinde. Hiçbir sorun yok. Burası, Hırvatistan'dan daha iyi durumda. Kulüp her şeyimizle ilgileniyor" ifadelerini kullandı.

Vida, "Erdoğan'ın talimatları ile esnek ve dönüşümlü uzaktan çalışmaya geçtik. Birimlerin yapısına göre hareket ediyoruz. Kimi birimlerimiz dönüşümlü, kimileri ise uzaktan çalışıyor. İlk haftadayız verimli gidiyor. Şu an asıl olan kamudaki teşkilatımızdaki sayıyı eksilterek, virüsün yayılımını azaltmak." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal