Djokovic Nadal Mücadelesine Saat Kuralı Engeli!

Wimbledon’da tek erkekler yarı final karşılaşmasında kozlarını paylaşan Novak Djokovic ve Rafael Nadal saat kuralı engeliyle karşılaştı.

14.07.2018-09:55 - (Son Güncelleme: 14.07.2018-09:53) Djokovic Nadal Mücadelesine Saat Kuralı Engeli!

Sezonun 3. grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkeklerde İspanyol Rafael Nadal ile Sırp Novak Djokovic arasında oynanan yarı final mücadelesi, saat kuralı sebebiyle ertelendi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleşen organizasyonun 11. gününün 2. karşılaşmasında, dünya 1 numarası Rafael Nadal ile 12 numaralı seribaşı Novak Djokovic kozlarını paylaştı.

Djokovic, 7. oyunda Nadal'ın servisini kırarak ilk seti 6-4 kazanmayı bildi. Kısa sürede üstünlüğü ele alan Nadal, etkili "backhand"leri sayesinde Djokovic'in servisini iki defa kırarak ikinci seti 6-3 aldı ve 1-1-1’lik eşitliği sağladı. Üçüncü sette taraflar birbirine üstünlük sağlamakta zorlanırken, 6-6 eşitlik sonrası karşılaşma tie-break'e gitti. Bu bölümde daha az hata yapan Djokovic, tie-break'i 11-9, seti ise 7-6 kazanarak 2-1’lik avantaj yakaladı ancak Wimbledon’ın saat kuralı sebebiyle karşılaşma bugüne ertelendi. Kurallar gereği, yerel saatin 23.00'ü geçmesi sonrasında karşılaşmalar sonraki güne erteleniyor.

ANDERSON – ISNER MAÇI NEDENİYLE GEÇ BAŞLAMIŞTI

Günün tek erkeklerdeki ilk yarı final karşılaşmasında Güney Afrikalı tenisçi Kevin Anderson, ABD'li John Isner'i 7-6, 6-7, 6-7, 6-4 ve 26-24'lük setler sonunda 3-2 yenerek finale yükselmişti. 6 saat 36 dakika süren, grand slam ve turnuva tarihinin en uzun 2. karşılaşması olarak tarihe geçen mücadele, Djokovic ile Nadal arasındaki karşılaşmanın planlanandan çok daha geç başlamasına sebebiyet vermişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal