Djokovic, ABD Açık'ta Yer Alacak!

Koronavirüsü salgınını atlatan Sırp tenisçi Novak Djokovic, ABD Açık’ta yer alacağını açıkladı.

13.08.2020-16:11 - (Son Güncelleme: 13.08.2020-16:07) Djokovic, ABD Açık'ta Yer Alacak!

24 Ağustos'ta başlaması düşünülen ABD Açık'a dahil olup olmayacağı merak konusu olan Novak Djokovic, son kararını açıkladı.

Şampiyon Sırp tenisçi, internet sitesinden paylaştığı açıklamada, "Tamamen iyileştiğimden emin olmak için tüm sağlık kontrollerini yaptırdım. Korta geri dönmeye ve en iyi tenisimi oynamaya hazırım." diye belirtti.

'KOLAY BİR KARAR OLMADI'

Turnuva için sıkı bir şekilde hazırlandığını aktaran Djokovic, 'Birçok engel ve zorluk göz önüne alındığında kolay bir karar olmadı. Ancak yeniden rekabet etme ihtimali beni gerçekten heyecanlandırıyor.' ifadelerini kullandı.

HAZİRAN AYINDA KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

Djokovic'in haziranda gerçekleştirdiği Adria Tur'da Sırp tenisçinin yanı sıra hocası ve kondisyoneri ile tenisçiler Grigor Dimitrov, Borna Coric ve Viktor Troicki koronavirüse yakalanmıştı.

KATI KISITLAMALAR UYGULANACAK

Djokovic ve arkadaşlarının turnuva esnasında sosyal mesafe kurallarına uymayarak virüsü yayması eleştirilere sebebiyet vermişti. Teniste sezonun dördüncü grand slam turnuvası olan ABD Açık, bu sene 31 Ağustos- 13 Eylül tarihlerinde pandemi sebebiyle sert kısıtlamalar altında gerçekleşecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal