Djedje’den Ankaragücü Taraftarına Övgü!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nün yeni transferi Dja Djedje, sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

07.09.2018-13:02 - (Son Güncelleme: 07.09.2018-12:47) Djedje’den Ankaragücü Taraftarına Övgü!

Ankaragücü’nün Fildişi Sahilli yeni transferi Dja Djedje, Ankara'da yaşamaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada taraftarlardan çok etkilendiğini vurgulayan Djedje, "Futbolu seven bir taraftarın önünde maça çıkmak gerçekten çok motive edici bir durum." ifadesini kullandı.s

Djedje, sarı lacivertli ekibin resmi internet sitesinde yer alan röportajında, transferinin biraz uzadığını hatırlatarak, "Watford ile sözleşmemi feshetme sürecim biraz zaman aldı. Ankaragücü'nden ilk teklif geldiğinde mutlu hissettim. Teknik direktörümüz ve sportif direktörümüz ile görüşme sağladım. Burada yer almanın öneminden bahsettiler. Benim adıma hiç problem olmadan gelmeyi kabul ettim." dedi.

Fransa ve İngiltere'ye kıyasla Türkiye'nin ve Ankara'nın daha değişik bir yaşam alanı olduğunu söyleyen Dja Djedje, "Burası farklı kültürler barındırıyor. Burada hayatımı sürdürdüğüm için mutluyum. Her geçen gün kenti biraz daha keşfetmeye çalışıyorum. Ankara’nın insanları çok sempatik." yorumunu yaptı.

27 yaşındaki sağ bek, Trabzonspor ile oynanan müsabakada taraftarlardan çok etkilendiğini belirterek, "O günkü atmosfer harikaydı ve stat bana tamamen dolu gibi geldi. Watford'da çok önemli şeyler yaşayamadım. İlk dönemimde sakatlandım. Fakar taraftarlar Marsilya'daki performansımdan ötürü beni seviyorlardı. Ankaragücü taraftarları ile karşılaştırma yaptığımda ise Türk taraftarların çok daha fanatik olduğu sonucunu ortaya çıkardım." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal