Diyarbekirspor Çıkışını Devam Ettirmek İstiyor

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor, cumartesi günü rakip sahada gerçekleştireceği Altındağ Belediyespor karşılaşmasını kazanarak yükselişini sürdürmek istiyor.

06.03.2020-12:35 - (Son Güncelleme: 06.03.2020-12:28) Diyarbekirspor Çıkışını Devam Ettirmek İstiyor
Sezonun 2. devresinde yaptığı 9 karşılaşmada 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek 16 puan toplayan sezonun ilk devresindeki kötü performansı ardında bıraktı. Sezonun ilk devresindeki 17 karşılaşmada 22 puan alabilen Diyarbekirspor, 2. yarıda 9 mücadelede 16 puan elde ederek Play-Off için iddialı hale geldi. 27. hafta karşılaşmasında cumartesi günü Ankara’da Altındağ Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Diyarbekirspor, ligde kalma planları yapan rakibini mağlup ederek yükselişini sürdürmek istiyor.

Diyarbekirspor Kulüp Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, Ankara’da ve çevre şehirlerde yaşayan tüm seyircilere çağrıda bulundu. Avşar, “Çok iyi bir hava ve çıkış yakalayan takımımız 7 Mart Cumartesi günü saat 14.30’da Ankara’nın Çubuk ilçe stadında Altındağ Belediyespor’la karşılaşacak. Bu maç hem bizim hem rakibimiz için çok büyük önem taşıyor. Rakibimizin de puana ihtiyacı var ama bizi kendi hedefimiz ilgilendiriyor. Sahadan 3 puanla ayrılıp Play-Off hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza çok güveniyoruz. Ankara’da ve çevre illerde bulunan hemşehrilerimizi, taraftarlarımızı maça davet ediyoruz. Bu zorlu süreçte bizi yalnız bırakmasınlar. Diyarbekirspor olarak taraftarlarımızın desteğiyle hedefe ulaşmak istiyoruz. Hep birlikte mücadele edelim ve sevincimizi paylaşalım” diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal