Diyarbakır’da 'Şöhretler Karması' Maçı Heyecanı!

Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali kapsamında Diyarbakır'da oynanacak “Şöhretler Karması” maçı bugün 15.00’te başlayacak.

20.10.2018-13:40 - (Son Güncelleme: 20.10.2018-14:02) Diyarbakır’da 'Şöhretler Karması' Maçı Heyecanı!

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un katkılarıyla, bölge gençlerini sanat, spor ve eğlenceyle buluşturmak adına gerçekleşen Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali’nde ''Şöhretler Karması'' maçı heyecanı yaşanacak.

Bölge gençlerini sanat, spor ve eğlenceyle buluşturmak ve teşvik etmek adına düzenlenen Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali sürüyor. Organizasyon kapsamında bugün oynanacak "Şöhretler Karması" maçı TRT HABER’den naklen yayınlanacak.

Saat 15.00'te başlayacak ve hakem Cüneyt Çakır’ın düdük çalacağı “Şöhretler Karması” maçı TRT HABER ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

''Şöhretler Karması'' müsabakasında yer alacak isimler şu şekilde:

Ali Tandoğan, Yattara, Ayhan Akman, Serdar Kulbilge, Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Hamit Altıntop, Hasan Kabze, Tolunay Kafkas, Faruk Atalay, Hayati Köse, Fettah Can.

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Haydar Ali Yıldız, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ile Hürriyet ve Adalet Derneği Başkanı Taha Ayhan, Diyarbakır'daki bazı STK temsilcileri ile eski bakanlardan Mehdi Eker de karşılaşmada forma giyecek.   

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoağan'ın forma giyeceği takımın teknik direktörlüğünü ise A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu üstlenecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal