Diyarbakır’da Oynanan 'Şöhretler Karması' Maçında Dostluk Kazandı!

Diyarbakır Stadı’nda oynanan ve başlama vuruşunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı “Şöhretler Karması” maçında Beyaz Takım, Kırmızı Takım’ı 5-3 mağlup etti.

20.10.2018-16:45 - (Son Güncelleme: 20.10.2018-16:40) Diyarbakır’da Oynanan 'Şöhretler Karması' Maçında Dostluk Kazandı!
Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali kapsamında Diyarbakır'da oynanan “Şöhretler Karması” maçında kazanan ‘dostluk’ oldu.

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un destekleriyle, bölge gençlerini sanat, spor ve eğlenceyle buluşturmak adına yapılan Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali’nde ''Şöhretler Karması'' maçı oynandı.

Başlama vuruşunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı maçta Beyaz Takım ile Kırmızı Takım karşılaştı. Karşılaşmayı, Kırmızı Takım’ı 5-3 mağlup eden Beyaz Takım kazandı.

Şöhretler karması maçında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile Hürriyet ve Adalet Derneği Başkanı Taha Ayhan, eski futbolcular Tuncay Şanlı, Hamit Altıntop, Semih Şentürk, Hasan Kabze, İbrahima Yattara, Ali Tandoğan, Ayhan Akman, Serdar Kulbilge, Alpay Özalan, Faruk Atalay forma giydi.

Müsabakayı ise FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal