Divock Origi Kimdir? Divock Origi Videoları

Beşiktaş’ın yeni sezonda kadrosuna katmak istediği öne sürülen Divock Origi kimdir? Divock Origi hakkında merak ettikleriniz bu haberimizde…

30.05.2018-15:48 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-16:41)
DIVOCK ORIGI KİMDİR?

18 Nis 1995 tarihinde Belçika’nın Oostende kentinde doğan Divock Origi, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’da forma giymektedir.

Futbol yaşantısına KFC De Zwaluw Wiemismeer takımında başlayan Belçikalı forvet ardından KRC Harelbeke, Genk ve Lille takımlarının alt yaş kategorilerinde forma giydi. Profesyonelliğe Fransa’nın Lille takımında adım atan Origi, 2014-2015 sezonunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’a transfer oldu.

Liverpool’da istediği süreleri bulamayan Belçikalı oyuncu, ilk olarak daha önce de formasını giydiği Lille’e sonraki sezon da Alman ekibi Wolfsburg’a kiralandı.

WOLFSBURG’A KİRALANDI

Geride kalan sezon başında Alman ekibi Wolfsburg'a kiralanan Belçikalı oyuncu, Wolfsburg formasıyla Bundesliga’da 31 karşılaşmada forma giyerken 6 gol ve 2 asistlik bir performans gösterdi.

Bonservisi İngiliz ekibi Liverpool’da bulunan Origi’nin takımıyla olan sözleşmesi 30 Haziran 2019 tarihinde sona erecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal