Dirkt Kuyt'tan Fenerbahçe'ye Kötü Haber

Eski takım arkadaşları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel’le fikir alışveri yapan Dirk Kuyt, 2020- 2021 sezonunda Feyenoord’un A Takım teknik kadrosunda bulunacak.

20.05.2020-12:28 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-12:26) Dirkt Kuyt'tan Fenerbahçe'ye Kötü Haber

Fenerbahçe'de teknik adamlık için her gün yeni bir hoca gündeme gelirken, son iddia edilen sarı-lacivertlilerin eski oyuncusu Dirk Kuyt olmuştu. Fransız basınından Manu Lonjon, Fenerbahçe'nin teknik adamlık için eski oyuncusu Kuyt ile çalışmalara başladığını söyleyince dikkatler bir anda Hollanda'ya çevrildi fakat işin gerçeğinin öyle olmadığı kısa zamanda anlaşıldı.

FEYENOORD'DA DEVAM EDECEK

Yapılan haberlere göre; Kuyt'ın sürekli eski takım arkadaşları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ile iletişime geçtiği, sarı- lacivertli takımın durumu ile ilgili fikir alışverişlerinde bulundukları aktarıldı. Fakat Fenerbahçe teknik adamlığı için bir görüşme gerçekleşmediği, böyle bir olayın henüz gündemde olmadığı dile getirildi. Kuyt, yeni sezon Feyenoord A Takımı teknik kadrosunda yer alacak.

PRO- LİSANSI HENÜZ ÇIKMADI

Feyenoord ile imzaladığı yeni kontrat gereği bu sezon Hollanda kulübünde görev yapacak olan 39 yaşındaki Kuyt'ın şu sıralar A Lisansı'nın bulunduğu ve Pro Lisans kursunun sürdüğü ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal