Dino Arslanagic'den Fenerbahçe Açıklaması!

Roman Neustadter'in ayrılığı ve Martin Skrtel'in de sözleşmesinin sona ermesi sebebiyle stoper arayışını sürdüren Fenerbahçe'nin Belçika takımlarından Royal Antwerp'te oynayan Dino Arslanagic ile ilgilendiği gündeme gelmişti. 26 yaşındaki savunmacı, konuya ilişkin ilk kez açıklamada bulundu.

22.06.2019-15:41 - (Son Güncelleme: 22.06.2019-15:34)

Roman Neustadter'in ayrılığı ve Martin Skrtel'in de sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle stoper arayışlarına hız veren Fenerbahçe'nin Belçika ligi ekiplerinden Royal Antwerp forması giyen Dino Arslanagic'i transfer edeceği konuşuluyordu. 26 yaşındaki savunmacı, söz konusu haberler sonrası ilk açıklamayı Het Laatste Nieuws gazetesine yaptı.

Gazeteye verdiği demeçte söz konusu iddiaları reddeden 1.91 boyundaki stoper, "Fenerbahçe haberlerini ben de gazetelerden okuyorum. Ancak Fenerbahçe'den kimseyle görüşmedim. Takımda kalıp kalmayacağım hakkında ise kesin bir şey söyleyemem." ifadelerini kullandı. Sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Arslanagic'in güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak belirtiliyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal