Diego Reyes Kimdir? Diego Reyes Galatasaray’da

Galatasaray’ın transfer girişimlerinde bulunduğu öne sürülen Diego Reyes kimdir? Diego Reyes hakkında merak ettikleriniz bu haberimizde…

05.07.2018-17:36 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-17:34) Diego Reyes Kimdir? Diego Reyes Galatasaray’da

2018-2019 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek Galatasaray’da transfer hareketliliği devam ediyor.

Teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda listedeki oyuncularla görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılı yönetimin stoper adayları arasında yer alan Diego Reyes için temasa geçti.

Porto ile sözleşmesi biten Meksikalı defans oyuncusunun bonservisinin elinde olması da yönetimin iştahını kabartırken, Cimbom’un 25 yaşındaki oyuncuyu uygun bir imza bedeli ve yıllık ücret karşılığında kadroya katmak istediği öğrenildi.

DIEGO REYES KİMDİR?

2013-2014 sezonu başında Porto tarafından Meksika ekibi Club America'dan 7 milyon euro karşılığında transfer edilen Diego Reyes, Portekiz temsilcisinde geçirdiği ilk üç sezonunda yeteri kadar süre alamaması nedeniyle ilk olarak 2015-2016 sezonunda İspanya Ligi ekiplerinden Real Sociedad’a bir sonraki sezon da yine La Liga takımlarından Espanyol'a kiralık olarak gönderildi.

Geride kalan sezonda Porto formasıyla toplam 24 karşılaşmaya çıkan 25 yaşındaki stoper, bu karşılaşmalarda 3 kez gol sevinci yaşarken 1 de asist kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal