Diego Lugano Fenerbahçe’yi Ziyaret Etti!

Fenerbahçe’de 2006-2011 yılları arasında forma giyen Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano, sarı lacivertli ekibin başkanı Ali Koç ve eski takım arkadaşlarını ziyarette bulundu.

24.09.2018-11:09 - (Son Güncelleme: 24.09.2018-11:06) Diego Lugano Fenerbahçe’yi Ziyaret Etti!

Fenerbahçe’nin eski yıldızlarından Diego Lugano, sarı lacivertli kulübe ziyaret etti.

Sarı lacivertli ekibin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Fenerbahçe’nin Beşiktaş ile Ülker Stadı’nda oynayacağı karşılaşmayı yayıncı kuruluşa yorumlamak adına İstanbul'a gelen eski oyuncu Lugano’nun, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri ve oyuncularla bir araya geldiği belirtildi.

Ziyaret esnasında Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalar yapan Lugano, "Bu kulüpte uzun seneler geçirdim. Burada çok güzel izler bıraktığıma inanıyorum. Fenerbahçe’de futbol oynadığım seneler benim adıma son derece güzeldi." şeklinde konuştu.

Futbol hayatını noktalamasının ardından eski takımlarından Sao Paulo'da sportif direktör olarak görev yapan Lugano, kulübüyle Fenerbahçe arasındaki ilişkileri geliştirmek adına Ali Koç ile görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Lugano, ziyarette Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a üzerinde adının yazılı olduğu imzalı Sao Paulo forması takdim etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal