Diego Angelo'dan Emre Demir İtirafı!

Hes Kablo Kayserispor'un savunma futbolcusu Diego Angelo, ekip arkadaşlarıyla alakalı oldukça çarpıcı bir itirafta bulundu.

29.04.2020-16:39 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-16:34) Diego Angelo'dan Emre Demir İtirafı!
Geçen günlerde paylaşılan bir röportajında evde çok yemek yiyerek kilo aldığını belirtirken çok güzel makarna yaptığını söyleyen Brezilyalı oyuncu, ekip arkadaşları arasında file bekçisi Silviu Lung ve golcü Muris Mesanovic ile alakalı bir itirafta bulundu.

Diego Angelo, "Yemek yemeyi seviyorum. Ama takım içerisinde en çok Muris Mesanovic ve Silviu Lung yiyor. Mesanovic her şeyi yiyor. Özellikle sütlaç ve baklava. Lung ise et, tavuk, pilav, Makarna yiyor" dedi.

Brezilyalı defans oyuncusu, Kayserispor'un genç yeteneği Emre Demir ile alakalı olarak da "Emre, Kayserispor'un Messi'si. Kayserispor’a geldikten sonra ikinci antrenmanında Emre Demir, bana bacak arası yaptı. Sonra baktı bana bir daha yapmamasını söyledim. Sonra Emre özürlendi. Emre, iyi bir çocuk, karakterli, teknik ve yetenekli. Bu şekilde devam etmesi gerekiyor. Emre ileride çok önemli yerlerde olur" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal