Diagne'ye Teklif Yağıyor! Lecce Transferi Bitiriyor!

Diagne için yeni bir iddia ortaya atıldı. Tuttu Mercato haberi göre ''Diagne için Lecce'den kiralama teklifi geldi..

31.08.2019-09:57 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-09:53) Diagne'ye Teklif Yağıyor! Lecce Transferi Bitiriyor!

LECCE BASTIRIYOR

Transfer döneminin kapanması 2 güne kala Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Golcü oyuncu Diagne'nin gitmesine kesin gözüyle bakılırken yeni sezondaki takımı yavaş yavaş netleşiyor.

Lecce kulübü Diagne'yi satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor. '' Galatasaray'da kalıp gideceği belli olmayan Diagne için haberin diğer detayların da ise  ''Dinamo Moskova, Spartak Moskova, Sporting Lizbon, Monaco ve Anderlecht gibi ekonomik anlamda daha güçlü kulüpler de Diagne'yi transfer etmek istediği yazıyor.''

SLAVİA PRAG'DA İSTİYOR

Bir gelişme de  Slavia'dan geldi.. Slavia Prag'ın tecrübeli golcü için Galatasaray'ın kapısını kiralık teklif ile çalacağı öne sürüldü.Çekler, Senegalli ilk etapta kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Satın alma opsiyonu da anlaşmanın içinde olacak. Çekler kiralama bedeli ödemeden bu operasyonu gerçekleştirmek istiyor. Sadece oyuncunun maaşını bütünüyle ödeyecekler.

Süper Lig'de gol krallığına ulaşan oyuncuyu bir yıllığına kiralamak istediği kaydedildi. Galatasaray'ın bu teklife sıcak bakmadığı belirtilirken sadece nakit para karşılığında oyuncunun transferine izin vereceği öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal