Diagne-Ljajic Takası!

Beşiktaş, gözden çıkardığı Adem Ljajic'in yerine Mbaye Diagne'yi getirmek için bir fikir ortaya attı…

26.10.2020-13:48 - (Son Güncelleme: 26.10.2020-13:46) Diagne-Ljajic Takası!

Beşiktaş, gözden çıkardığı Adem Ljajic'in yerine Mbaye Diagne'yi getirmek için bir fikir ortaya attı. Ancak henüz Galatasaray'a bu konuda mesaj gönderilmedi.

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi’nin 'Hakkında çok kötü şeyler duyuyorum' dediği, Sergen Yalçın’ın da 'Benden fazla geziyor' sözleriyle eleştirdiği Adem Ljajic için Beşiktaş acil olarak kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

Adem Ljajic’in satışı için yaz döneminde gelen en yüksek teklif 2 milyon Euro oldu. Bu rakama verilirse büyük zarar edileceği kararı alındı. Bu yüzden takas konusu masaya geldi. Adem Ljajic’in Diagne ile takas edilmesi fikrinin ise ilk kez Beşiktaş cephesinden ortaya atıldığı bildirildi.

Ancak Mbaye Diagne’nin de Adem Ljajic’ten aşağı kalır yanı olmadığı kabul edildi. Ancak en azından yeni bir soluk olması açısından bu takasın denenmesine karar verildi. Aracılar takas konusunu araştırıyor. Ancak iki tarafın da birinci önceliği değil. Şimdilik herhangi bir gelişme yaşanmış değil.

ASLAN 10, KARTAL 9 NUMARA ARIYOR

Galatasaray, yıllardır Belhanda'nın yerine bir 10 numara arıyor ve bu sorun kangrene dönüştü. Beşiktaş ise Aboubakar'ı sezon başında kadrosuna katmıştı. Ligin ilk yarısına kadar Kartal, forvetten beklediği verimi alamaz ise Galatasaray ile bu konuda kontak kuracak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal