Diagne'den Galatasaray'a Bomba Sözler!

Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'e kiralık olarak gönderdiği Mbaye Diagne dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

18.10.2019-12:44 - (Son Güncelleme: 18.10.2019-12:39)

Galatasaray'da sezon başında transferin son günlerinde Club Brugge'e kiralanan Mbaye Diagne, Belçika'da olay yaratmıştı. Senegalli futbolcunun Anderlecht ile anlaşma yaptıktan sonra Club Brugge'den gelen teklifi kabul ettiği iddia edilmişti. Anderlecht Sportif Direktörü Michael Verschueren de konuyla ilgili golcü oyuncuyu suçlamıştı. Diagne'den bu suçlamalara yanıt geldi.

"ANDERLECHT BENİMLE HİÇ GÖRÜŞMEDİ"

Belçika basınından Het Nieuwsblad'a konuşan Diagne, "Anderlecht benimle hiç görüşmedi. Transferi aracılar vasıtasıyla gerçekleştirmek istediler. Club Brugge ise menajerimle doğrudan temasa geçti ama Anderlecht bunu yapmadı" dedi.

"FALCAO'YA TOP ATMIYORLAR"

Falcao hakkında konuşan Diagne, "Galatasaray, Falcao'yu transfer ettiği zaman karıma, "Göreceksin, işi hiç kolay olmayacak. Tekniği benden iyi ama top alamazsa gol atamaz." demiştim. Zaten top alamıyor. Galatasaray'da herkes kendisi için oynuyor." dedi.

"TARAFTARLAR HER MAÇIN KAZANILMASINI İSTİYOR"

Galatasaray taraftarından da bahseden Diagne, "Dünyanın en iyi taraftarı olduklarını düşünüyorlar ve her maçta galibiyet istiyorlar. Eğer maçta istenen goller atamazsanız sizi her zaman eleştirirler. Ben Galatasaray'da her zaman çok sıkı bir şekilde çalıştım ve sonuna kadar savaştım" ifadelerini kullandı.

"BANA KING KONG DERLER"

"Türkiye'de bana King Kong derler. Attığım gollerden sonra maske takıyordum. King Kong, "yöneten, yön veren" demektir. Ben bir şefim. Bazı insanların söyledikleri beni deli ediyor. Ben deli hareketleri yapmıyorum, böyleyim. Gol attığım zaman insanları eğlendirmek istiyorum."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal