Diagne Sezon Sonu Suudi Arabistan Yolcusu

Galatasaray'ın büyük umutlarla kadrosuna kattığı Senegalli oyuncu Mbaye Diagne, büyük hayal kırıklığı yarattı. Sarı-kırmızılılarda herkes Diagne'nin geleceğini konuşuyor.

20.04.2019-11:59 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-11:27) Diagne Sezon Sonu Suudi Arabistan Yolcusu

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan rekor bir ücretle transfer ettiği Mbaye Diagne, performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Devre arasının en önemli transferi olan yıldız futbolcunun sezon sonu takımdan ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılıyor.

Geçen sezon Gomis'i 6 milyon euroya Al-Hilal'e, Rodrigues'i de Al-İttihad'a 9 milyon Euro’ya satan Galatasaray, Diagne'yi Suudi Arabistan'a transfer etmek istiyor. Sezon sonu gelen teklife göre golcü oyuncunun transferi belirlenecek.

Mbaye Diagne'nin menajeri Claudio Druetta, yıldız oyuncusunun geleceğine dair açıklamalarda bulundu. Druetta, 'Evet Diagne Galatasaray'da beklenen başarıyı yakalayamadı.

Onun için şimdi kalan 6 maçı bekliyoruz, eğer bu maçlarda iyi bir oyun ortaya koyarsa belki kalabilir. Biz Diagne için Suudi Arabistan ve Çin kulüplerinin tekliflerini şimdiden değerlendirmeye aldık, Fatih Terim satış listesine koyarsa oturur konuşuruz' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal