Diagne: "Hocayla Kavga Ettim Ve Yakasına Yapıştım"

Galatasaray'dan kiralık olarak transfer olduğu Club Brugge'de kadro dışı bırakılan Mbaye Diagne, Belçika takımında yaşadığı olayı anlattı.

26.12.2019-17:06 - (Son Güncelleme: 26.12.2019-16:57) Diagne: "Hocayla Kavga Ettim Ve Yakasına Yapıştım"

Galatasaray'dan kiralandığı Club Brugge'de kadro dışı bırakılan ve Galatasaray'a sezon arasında yeniden gelmesi ön görülen Mbaye Diagne, yaptığı açıklamalarla isyan etti.

Paris karşılaşmasında penaltıcı olmamasına karşın penaltı kullanan ve penaltıyı atamayan Diagne, ardından yaşadığı olayları anlatırken, "Kaçırdığım penaltıdan sonra hocayla kavga ettim, hatta yakasına da yapıştım. Bu gerçekleşti, herkes de bunu gördü, kabul edilebilir bir şey değildi. Ama yine de ben bir oyuncunun penaltı kaçırdığı için 4 hafta birden ceza aldığını ilk kez görüyorum. Kabul edemeyeceğim bazı şeyler var, oynamamayı kabul edemem. Benim karakterim böyle" sözlerini söyledi.

"Ben eğitim göreceğim bir futbol okulunda değilim"

Belçika asıllı olmadığı için kendisine farklı davranıldığını iddia eden Senegalli futbolcu, "Kulüpteki diğer Belçikalı oyunculara uygulanmayacak şeylerin bana uygulanmasını kabul edemem. Benim tek istediğim saygıydı, daha fazlası değil. Ben eğitim göreceğim bir futbol okulunda değilim. Özür dilemiş olsam bile teknik direktör beni affetmiyor" dedi

Brugge'de 12 karşılaşmada 465 dakika forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, 4 kez fileleri havalandırdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal