Diagne: 'Galatasaray'a Şampiyonlukla Dönüyorum'

Bu sezonun neredeyse hepsini kadro dışı kalarak geçiren Mbaye Diagne, enteresan bir açıklamada bulundu. Senegalli golcü, "Türkiye’ye şampiyonlukla dönüyorum" şeklinde konuştu.

02.06.2020-10:39 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-10:37) Diagne: 'Galatasaray'a Şampiyonlukla Dönüyorum'

Belçika ekibi Club Brugge’de kiralık devam ettiği sezonun sonrasında Galatasaray’daki durumu merak edilen Mbaye Diagne, İtalyan medyasına açıklamalar yaptı.

Tuttomercato’ya açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, "Brugge’de işler iyi gitmedi ama Türkiye’ye şampiyonlukla dönüyorum." diye belirtti.

Bilindiği üzere, Belçika'da yeni tip coronavirüs salgını sebebiyle ligler tescil olmuş ve lider konumda bulunan Club Brugge şampiyon ilan edilmişti.

'ŞİMDİ GALATASARAY'A DÖNÜYORUM'

Geleceğiyle alakalı da konuşan Mbaye Diagne, "Gelişmeler istediğim şekilde olmadı ama futbol böyledir, her zaman istediğin gibi gitmez. Artık bundan sonra önüme bakacağım. Geçen sezona dair en azından Şampiyonlar Ligi’nde oynadım ve bu benim hayalimdi. Bu yüzden mutlu olduğumu söyleyebilirim. Şimdi Galatasaray’a dönüyorum. 2023’e kadar sözleşmem var. Türkiye’de lig yeniden başlayacak ve Galatasaray’ın sezonu bitirmesini beklemem gerekiyor. Sonra ne yapabiliriz, bakacağız." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal