Diaby'nin Menajerinden Beşiktaş Açıklaması!

Beşiktaş'lı Abdoulay Diaby ve Galatasaray'lı Jimmy Durmaz'ın menajeri Erk Toros, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını cevapladı.

11.02.2020-09:48 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-09:43) Diaby'nin Menajerinden Beşiktaş Açıklaması!
Beşiktaş'lı Diaby ve Galatasaray'lı Jimmy Durmaz'ın menajeri Erk Toros'un yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Diaby'nin performansını Beşiktaş alçattı!

"Diaby geçmişinde gol krallığı olan çok etkili bir oyuncu. Bu sezon başındaki performans eksikliği Beşiktaş takımıyla alakalı. Beşiktaş ritmi yakalayamadı. Diaby ve Abdullah Avcı uyum sağlayamadı. Beşiktaş'ta başarılı olmak için çok kısa zamanınız var. Diaby Türkiye'de kalmak istiyor ve Beşiktaş'ı çok seviyor. Beşiktaş'ın satın alma opsiyonu var. Diaby Beşiktaş'ta kalmak istiyor. Bu haftaki maçta çok iyi oynadı. Sergen Hocanın oyun sistemi daha farklı. Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta başarılı olacağını düşünüyorum. Ofansif olarak Boateng'in de etkisiyle sahada çok etkili bir Beşiktaş var. "

Diaby, Beşiktaş taraftarlarına hasta!

"Uyum arttıkça başarıda artacaktır. Diaby tabiri caizse Beşiktaş tribünlerine hasta. Diaby'ye karşı bazen homurdanmalar oluyor ama Diaby böyle ateşli bir taraftara karşı oynamanın motivasyonunu arttırdığını söylüyor. Beşiktaş tribününün böyle bir durumu var sevdi mi çok seviyor sevmese de öyle gidiyor. Diaby çok kolay gollerde kaçırdı. O pozisyonları kaçırdığı için bazı tepkiler geldi ancak umarım bundan sonra o golleri atar. Diaby Mali Milli Takımı'nın da kaptanı."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal