Devlet Bahçeli’den Roma’ya Teşekkür Mektubu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Roma ile Real Madrid arasında oynanacak karşılaşmaya kendisini davet eden Roma kulübüne teşekkür mektubu yolladı.

21.11.2018-15:04 - (Son Güncelleme: 21.11.2018-14:59) Devlet Bahçeli’den Roma’ya Teşekkür Mektubu!

Roma Sportif Direktörü Monchi tarafından, milli oyuncu Cengiz Ünder’in menajeri Bayram Tutumlu aracılığıyla 27 Kasım Salı günü İtalya’nın başkenti Roma’da oynanacak Roma-Real Madrid maçına davet edilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu davetten ötürü Roma kulübüne teşekkür mektubu gönderdi.

"Kulübünüzü ve milli oyuncumuz Cengiz Ünder’i gönülden destekliyorum"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, İtalyan ekibine gönderdiği teşekkür mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Roma Kulübü ve saygıdeğer Başkanı Sayın Pallotta'ya… 27 Kasım Salı günü Şampiyonlar Ligi G grubunda Roma’da yapılacak Roma-Real Madrid maçı için gönderdiğiniz nazik davetiniz şahsıma ulaştı. Öncelikle şahsınıza ve Roma Sportif Direktörü Monchi’ye teşekkür etmek isterim. Kulübünüzde önemli başarılara imza atan oyuncumuz Cengiz Ünder’in de sahada olacağı bu önemli müsabakayı yerinde izlemeyi istiyordum. Fakat Türkiye’deki yoğun gündem ve yaklaşan yerel seçimlere ilişkin partimizin çalışmaları sebebiyle nazik davetinize icabet edemeyeceğimi üzülerek bildiriyorum. Orada bulunmasam da kulübünüzü ve oyuncumuz Cengiz Ünder’i gönülden destekleyeceğimi bilmenizi isterim. Bu önemli müsabaka için size şimdiden başarılar diliyorum."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal