Devlet Bahçeli'den Beşiktaş Yönetimine Çağrı!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile oynanacak derbi karşılaşmasına çıkmama kararına ilişkin Beşiktaş yönetimine çağrıda bulundu.

27.04.2018-13:55 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-14:21) Devlet Bahçeli'den Beşiktaş Yönetimine Çağrı!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında tatil edilen ve kaldığı yerden tekrarı kararlaştırılan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edilen, ardından Türkiye Futbol Federasyonunun kaldığı yerden tekrar oynanması kararını verdiği derbiye ilişkin Beşiktaş yönetimi maça çıkmama kararı almıştı.

Siyah beyazlı yönetimin bu kararının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli, Beşiktaş yönetimine çağrıda bulundu.

Bahçeli, TFF’nin karşılaşmanın kaldığı yerden seyircisiz oynanması kararının ardından maça çıkmayacağını açıklayan Beşiktaş yönetimine seslenerek: "Türkiye’nin bu karmaşasında siyasetin, partiler arasında kutuplaşmaların olduğu böyle bir noktada siz bunu bir de kulüpler arasında bir kutuplaşmaya  çevirirseniz o taraftarların ilerde ne yapacağı belli olmaz. Bunu ne Fenerbahçe’nin ne Beşiktaş’ın başkanı taşıyamaz." ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın aldığı bu kararı açıklamasının ardından, Beşiktaş taraftarı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den siyah beyazlı kulüp idarecilerine çağrı geldi. Bahçeli, "Beşiktaş hata yapmaz. Yapmamalıdır. Türkiye’nin bu karmaşasında siyasetin, partiler arasında kutuplaşmaların olduğu böyle bir noktada siz bunu bir de kulüpler arasında bir kutuplaşmaya  çevirirseniz o taraftarların ilerde ne yapacağı belli olmaz. Bunu ne Fenerbahçe’nin ne Beşiktaş’ın başkanı taşıyamaz. Beşiktaş o nedenle kararını değiştirmelidir. Bunu bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal