Deschamps Lloris’e Destek Çıktı!

Rusya’da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası’nın favorileri arasında yer alan Fransa’da ABD ile oynanan hazırlık maçında sergilenen futbol moralleri bozdu.

12.06.2018-12:03 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-12:02) Deschamps Lloris’e Destek Çıktı!

Hazırlık karşılaşmasında ABD ile karşılaşan ve sahadan 1-1 eşitlikle ayrılan Fransa’da teknik direktör Didier Deschamps, mücadelede yaptığı hatalarla eleştirilere maruz kalan deneyimli eldiven Hugo Lloris'e sahip çıktı.

Tecrübeli eldivenin kendileri adına çok önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Fransız teknik adam, "Ona yapılan eleştiriler hakkında yorumda bulunmayacağım . Lloris ve kaleci antrenörümüzle gereken konuşmayı yaptım. Karşılaşmanın analizini beraber yaptık. ABD karşılaşmasında yediği golde hatası bulunuyor fakat şutun beklenmedik bir anda rakibin ayağından çıktığını belirtmek gerekir. Bu tarz hatalar her zaman olacaktır ve Hugo’nun bunların üstesinden gelecek tecrübesi var" şeklinde konuştu.

C Grubu'ndaki ilk karşılaşmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Deschamps, "Avustralya defansif yönüyle bizi zorlayacak bir takım. Genelde defans bloğunu üç stoperden oluşturuyorlardı ancak son hazırlık karşılaşmalarında 4-4-2 ya da 4-5-1 sistemlerini denediklerini gördük. Çok agresif ve hızlı hücuma çıkan bir takım. Kruse, Rogic ve Juric gibi oyuncularla tehlike yaratıyorlar" ifadeleriyle, Avustralya'yı hafife almamaları gerektiğini vurguladı.

beIN SPORTS

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal