Derbideki Olaylara Karışan 25 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 25’i adliyeye sevk edildi.

26.04.2018-10:27 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-10:16) Derbideki Olaylara Karışan 25 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı karşı karşıya getiren mücadelede çıkan olaylar neticesinde başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli sıfatıyla gözaltına alınan 25 kişi adliyeye sevk edildi.

Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelmiş ve mücadelede Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de yaralanması sonucu karşılaşma hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilmişti. Derbide çıkan olaylara ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma devam ediyor.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Bürosu, Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanması ve karşılaşmanın tatil edilmesiyle sonuçlanan olaylara ilişkin başlatılan soruşturmayı derinleştirmiş ve soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 35’e yükselmişti.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden, aralarında Şenol Güneş'in yaralanmasına neden olan S.D'nin de bulunduğu 25 kişi işlemlerinin bitmesinin sonrasında Anadolu Adliyesi'ne gönderildi.

Gözaltında bulunan diğer şüphelilerin işlemleri de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğünde sürüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal