Derbide Rodrigues'e Yakın Markaj!

Yarın oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde Avrupa’nın önemli iki ekibinin yetkilileri, sarı kırmızılı oyuncu Rodrigues’i yakın markaj altında tutacak.

28.04.2018-09:24 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-09:00) Derbide Rodrigues'e Yakın Markaj!
Sarı kırmızılı ekibin yarın Beşiktaş ile Türk Telekom Stadı’nda oynayacağı derbi mücadelesini İngiliz ve Fransız kulüplerinden yetkililer de takip edecek. Rodrigues'i sezon sonunda kadrosuna katmak isteyen bu iki ekip, takımıyla üç yıl daha kontratı süren Rodrigues için Galatasaray’la görüşmelerde bulunacak.

Uzun bir süredir sarı kırmızılı kanat oyuncusunun peşinde olan İngiliz ekibi Newcastle United ve Fransız temsilcisi Lyon’un idarecileri, derbide 27 yaşındaki oyuncunun performansını yakından takip edecek. Her iki takım da Türk Telekom Stadı’ndaki derbi için yerini ayırtırken, Rodrigues’in göstereceği performans, transferin şeklini belirleyecek.

NEWCASTLE VE LYON PEŞİNDE

Premier Lig’de mücadele eden Newcastle United menajeri Rafael Benitez’in önümüzdeki sezon kadrosuna katmak istediği sarı-kırmızılı oyuncu konusunda İngilizlerin ısrarı biliniyordu. İngilizlerin dışında Rodrigues ile ciddi olarak ilgilenen bir diğer ekip de Lyon oldu. Her iki kulüp de Galatasaray-Beşiktaş derbisinde son defa Rodrigues’i seyredecek.

Sarı kırmızılı yönetim, satışından yüksek transfer ücreti beklediği Garry Rodrigues’in derbide göstereceği performansla değerini daha da yükselteceğini düşünüyor. Bu şekilde 27 yaşındaki oyuncu için beklenen 15-20 milyon Euro’luk transfer ücreti, yaz transfer döneminde sarı-kırmızılı kulübün kasasına girebilir.

Sarı kırmızılılar ile 3 yıl daha kontratı bulunan Yeşil Burun Adalı oyuncunun sezon başına 1 milyon 350 bin Euro alması öngörülmüştü. Başarılı futbolcu, sarı-kırmızılı ekipte en az kazanan isimlerden biri konumunda.

Milliyet

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal