Derbi Öncesi Terim'den Üç Oyuncusuna Özel İlgi!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi teknik direktör Fatih Terim, üç öğrencisiyle özel olarak görüştü.

24.04.2018-09:59 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-09:59) Derbi Öncesi Terim'den Üç Oyuncusuna Özel İlgi!

Sarı kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında oynayacakları kritik Beşiktaş derbisi öncesinde üç oyuncusuyla özel olarak ilgileniyor.

Tecrübeli teknik adam, Feghouli, Belhanda ve Rodrigues'e takım için çok önemli olduklarını belirtirken "Sizin katkınız olmadan başarmamız zor" şeklinde oyuncularını motive etti.

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda oynanan Aytemiz Alanyaspor engelini zor anlar yaşasa da geçmeyi başaran Galatasaray'da takımın hücum oyuncularının form durumu endişe yaratıyor. Bu sezon Bafetimbi Gomis'le birlikte takımın en büyük hücum silahlarından Sofiane Feghouli, Younes Belhanda ve Garry Rodrigues'in son 5 karşılaşmadaki gösterdiği kötü performans Fatih Terim’i düşündürüyor.

"SİZİN KATKINIZ OLMADAN ŞAMPİYONLUK ZOR"

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon toplam 14 gol ve 25 asiste imza atan üç oyuncunun son 5 haftada takıma sadece 1 gol ve 1 asistlik katkısı oldu. Üç oyuncusunun son haftalardaki formundan memnun olmayan Fatih Terim, Alanyaspor maçı dönüşü hemen sıcağı sıcağına bu üç futbolcuyla toplantı gerçekleştirdi. Deneyimli teknik adamın üç oyuncuya, "Artık final maçlarına girdik. Siz katkı vermezseniz şampiyon olmamız çok zor" dediği öğrenildi. Terim'in kötü formlarına karşın Belhanda, Feghouli ve Rodrigues'i Beşiktaş derbisinde de ilk 11'de oynatacağı belirtiliyor.

Sarı kırmızılıların oynadığı son 5 karşılaşmada Rodrigues ve Belhanda’nın asisti ve golü bulunmazken Feghouli ise yalnızca 1 gol 1 asist yapabildi.

Bu sezon sarı kırmızılı forma altında Younes Belhanda 27 karşılaşmada 2 gol, 8 asist, Rodrigues 26 maçta 6 gol 9 asist ve Feghouli oynadığı 24 karşılaşmada 6 gol, 8 asistlik bir performansa imza attı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal