Denizlispor’un Salami İle Başı Dertte!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'un 21 Ağustos'ta Kazakistan Ligi ekibi Irtysh Pavlodar’dan kadrosuna katıp transferin son gününde lisans çıkardığı Gbolahan Salami, yine bir krize sebep oldu.

05.09.2018-14:53 - (Son Güncelleme: 05.09.2018-14:51) Denizlispor’un Salami İle Başı Dertte!

Denizlispor’un transfer sezonunun son gününde lisans alabildiği Gbolahan Salami, yeşil siyahlı ekibe sorun çıkartmaya devam ediyor.

Denizlispor’a transfer olduğu günden beri sorun çıkartan ve daha önce kapıdan dönen Nijeryalı forvetin peşinatını alamadığı gerekçesiyle idmanlara katılmadığı ve tesisleri terk ettiği belirtildi. Yeşil siyahlı takımla yola devam etmek istemediğini ileten Salami'yi teknik direktör Osman Özköylü'nün de ikna edemediği ifade edildi.

Ankaragücü'nde forma giyen Kehinde'yi kadrosuna katmak isteyen fakat olumsuz sonuç alınması sebebiyle son anda Salami ile anlaşan yönetimin lisansı çıkan futbolcu hakkında işlem başlatacağı kaydedildi.

Öte yandan Salami’nin yanı sıra takımdaki diğer oyuncuların ve teknik ekibin de peşinatlarını alamadıkları öne sürüldü. Başkan Mustafa Üstek konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ödemelerle ilgili problem yok. Salami tavrını devam ettirirse, kendi bilir. Gerekli işlemleri başlatırız. Günü gelen ödemeler yapılıyor." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal