'Denizlispor'u Yenmek Zorundayız'

Hes Kablo Kayserispor Teknik Adamı Robert Prosinecki, "Denizlispor maçından 3 puan almak zorundayız" ifadelerini kullandı.

11.02.2020-17:22 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-17:17) 'Denizlispor'u Yenmek Zorundayız'
Süper Lig'in 22'nci hafta karşılaşmalarında rakip sahada Yukatel Denizlispor'a misafir olacak Hes Kablo Kayserispor, mücadelenin hazırlıklarını devam ettirdi. Düz koşu ile başlayan idman, kondisyon hareketlerinin sonrasında pas ve şut çalışmalarıyla tamamlandı.

Kayserispor takımının teknik adamı Robert Prosinecki, antrenmanda gazetecilere açıklamalar yaptı. Hafta sonunda yapılacak maçın kendileri için final anlamı taşıdığını vurgulayan Robert Prosinecki, "Antalyaspor maçı gibi ligdeki durumumuzu belirleyici bir maça çıkacağız. Yukatel Denizlispor maçı bizim için final maçı olacak. Antalyaspor maçında yaptığımız hataları yapmak istemiyoruz. Hazırlıklarımız devam ediyor. Biraz da şans gerekiyor. Ligde son oynadığımız Antalyaspor maçında çok net pozisyonlardan yararlanamadık. Bu nedenle de galibiyeti alamadık. Hatalarını gidermiş şekilde ve daha kompakt oynamak istiyoruz. Denizlispor maçından galibiyet almak zorundayız" sözlerini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal