Denizlispor'dan İnanılmaz Geri Dönüş!

Geçen sezonun şampiyonu Başakşehir evinde Denizlispor ile karşılaştı. Mücadelede 3-0 öne geçen Başakşehir son dakikalarda yıkıldı. Denizlispor mucizeyi gerçekleştirdi ve skoru 3-3'e getirdi.

29.11.2020-13:49 - (Son Güncelleme: 29.11.2020-13:48) Denizlispor'dan İnanılmaz Geri Dönüş!

Süper Lig'de 10. hafta maçında Medipol Başakşehir ile Yukatel Denizlispor kozlarını paylaştı. Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta Medipol Başakşehir 3-0 öne geçti, Yukatel Denizlispor skoru 3-3 yapmayı başardı ve zorlu deplasmandan bir puan çıkardı.

Medipol Başakşehir'in gollerini 11. ve 21. dakikada Fredrik Gulbrandsen, 59. dakikada Demba Ba kaydetti.

Maçın böyle sonuçlanacağını düşünülürken Süper Lig tarihine geçecek geri dönüş yaşandı.

Yukatel Denizlispor'un golleri 62. dakikada Özer Özdemir, 90+2. dakikada Hugo Rodallega ve 90+7. dakikada penaltıdan Radoslaw Murawski'den geldi.

Bu beraberliğin ardından Medipol Başakşehir 14, Yukatel Denizlispor 6 puana ulaştı.

BA'DAN LİGDE İLK GOL

Turuncu-lacivertlilerin Senegalli yıldızı Ba, attığı bu golle yeni sezonda ligde ilk kez gol sevinci yaşamış oldu. Geride kalan 9 maçın 8’inde görev alan 35 yaşındaki futbolcunun 1 de asisti bulunuyordu.Ayrıca Şampiyonlar Ligi H Grubu üçüncü maçında Başakşehir’in, Fatih Terim Stadı’nda Manchester United’ı 2-1 yendiği müsabakadaki ilk golde Demba Ba’nın imzası var.

CHADLİ'DEN 3 MAÇTA 3 ASİST

Gulbrandsen'in 11. dakikada attığı ilk golün pasını veren Chadli, turuncu-lacivertlilerde üç maçta üç asiste ulaştı. Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Nacer Chadli, İstanbul ekibiyle ilk müsabakasına ligin 8. haftasındaki Gençlerbirliği mücadelesinde çıktı. Söz konusu müsabakanın 80. dakikasına oyuna dahil olan Belçikalı, girer girmez Gulbrandsen’in golünün asistine imza attı. Chadli, 90. dakikada ise Mehmet Topal’ın galibiyeti getiren golünde ortayı yapan isimdi.

'YÜREĞİMİZİ ORTAYA KOYDUK'

Başakşehir karşısında 3-0'dan geri dönerek 3-3 beraberliği yakalayan Yukatel Denizlispor'da Basın Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya açıklamalarda bulundu. Gösterdikleri üstün mücadele örneğinden dolayı futbolculara teşekkür eden Cinkaya, "Zor bir deplasmandan bir puan ile ayrıldık. 90. dakikada bile asla vazgeçmeyen, yüreğini ortaya koyarak oynayan bir Denizlispor izledik. Futbolcularımız Denizlispor'a yakışır bir mücadele örneği gösterdi. Şimdi önümüzde önemli bir Fenerbahçe maçı var. Bu maçtan da puanlar alarak çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal