Denizlispor'da Prosinecki İmza Attı!

Süper Lig kulüplerinden Yukatel Denizlispor, Hırvat Teknik Adam Robert Prosinecki ile 1 senelik kontrat yaptı.

15.08.2020-17:53 - (Son Güncelleme: 15.08.2020-17:51) Denizlispor'da Prosinecki İmza Attı!

Süper Lig takımlarından Yukatel Denizlispor, Hırvat Teknik Patron Robert Prosinecki ile 1 senelik kontrat yaptı. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde açıklamalarda bulundu Denizlispor Başkanı Ali Çetin, 'Artık acemilik dönemi bitti. Biraz daha tecrübe kazanarak bu yılı stressiz ve sıkıntısız hayal ettiğimiz yerlerde bitirmek için mücadelemiz devam edecek. Dünyada yüz yılda bir gelen pandemi belası tüm dünyayı etkilediği gibi bizim şehrimizi ve kulübümüzü de etkiledi. Şehre ne kadar stres yaşatsak da çok şükür alnımızın akıyla ligde kalmayı bildik' ifadelerini kullandı.

Başkan Çetin, 'Hocamız, futbol ve teknik direktörlük hayatında kendisini kanıtlayarak çok iyi yerlere geldi. Bugüne kadar mücadeleyle iyi bir yere gelmiş, sayın hocamla 2020-2021 sezonunda Allah nasip ederse devam etmeyi düşünüyoruz. Bu konuda bizi de tercih ettiği için teşekkür ederiz. İyi başarılara imza atacağımıza hiç şüphemiz yok. Yeni sezonda kente ve taraftarımıza iyi bir futbol izleteceğimizi düşünüyoruz. Bu sezonu omuz omuza başarılı bir şekilde geçirmeyi diliyoruz' ifadelerini kullandı.

Hırvat hoca Robert Prosinecki ise, Denizlispor'da olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, 'Denizlispor beni tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Yaptığım araştırmalara göre takım ve oyuncular çok iyi. Birkaç güzel takviye ile çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Beraber çok iyi ve güzel bir sezon yaşayacağımıza inanıyorum. Daha çok takım olacak ve çok maç yapacağız. Denizlispor iyi bir takım ve üst sıralara çıkarmak için çalışacağız. Denizlispor'un layık olduğu yer zaten daha yukarısı' dedi.

Prosinecki şu şekilde açıklamasını sürdürdü:

'Daha önce de Türkiye'de çalıştım. Türkiye ligi hakkında tecrübelerim var. Tecrübelerime bakılırsa Denizlispor'u çok iyi yere götüreceğiz. Yarın sabahtan itibaren çalışmaya başlayacağız. Bizler de gece gündüz çalışıp en kısa zamanda sezona hazır olacağız. Çünkü çok da zamanımız yok. Ben de takımla ilgili çalışmalarımıza bugün başlıyorum. Başkanın dediği gibi bizim yerimiz daha yukarılar ve bunu başaracağız. Ben buna inanarak geldim' değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal